28 Eylül Cumartesi Mutlaka İzlenmesi Gereken 4 Maç

28.09.2018 - 22:58

28 Eylül Cumartesi Mutlaka İzlenmesi Gereken 4 Maç

Sezonun yavaş yavaş kızışmaya başladığı haftalara şahit olmaya başlıyoruz. Avrupa'nın önde gelen liglerinde takımlar, bu hafta fazla mesai yaptı. Ve sezonun en keyifli hafta sonlarından birini hep beraber idrak edeceğiz.

Özellikle Cumartesi günü, tabiri caizse futbola doyulacak. Açılış Roma derbisi, Roma-Lazio ile yapılacak. Ancak derbi tadındanki bir başka Serie A maçı, lig lideri ile lig ikincisinin karşı karşıya geleceği Juventus-Napoli maçı da aynı saatte, 19:00'da başlayacak. Futbolseverler Cengiz Ünder'in de sahne alacağı Roma derbisi ile Ronaldo'nun boy göstereceği Juve-Napoli maçı arasında gelgitler yaşayabilir. 

İki büyük maç arasında seçim yapmakta zorlanırken, 19:30'da bir başka dev müsabaka, Chelsea-Liverpool maçı başlayacak. İngiltere Premier Lig'de kayıpsız devam eden Liverpool, hafta içi İngiltere Lig Kupası'nda mağlup olduğu Chelsea'ye misafir olacak. Saat 19:30'dan sonra seçim yapmak çok daha zor artık. Menüde 3 büyük maç var.

Bu üç maçın hemen ardından, saat 21:45'te ise Madrid derbisi başlıyor. İspanya'nın en önemli derbilerinden Real-Atletico, futbolseverleri ekran başına toplayacak.

Biz de Spor Ekranı olarak keyifli ve futbol dolu bir gün diliyoruz.

Spor Ekranı mobil uygulamasıyla hangi maç hangi kanalda bilgisini herkesten önce edinebilirsiniz. iOS için buraya, Android için buraya tıklayın.