Beşiktaş Sarpsborg Maçını Yayınlayacak Kanal

18.09.2018 - 09:37

Beşiktaş-Sarpsborg 08 Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Beşiktaş-Sarpsborg 08 maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta yayınlanacak sorularının cevaplarını arayanlar için bir çok haber sitesi içerik hazırlıyor. Ancak Beşiktaş-Sarpsborg 08 maçının hangi kanalda yayınlanacağı sorusunun cevabı maalesef henüz belli değil. Zira UEFA Avrupa Ligi’nin yayın haklarını henüz hiçbir Türk kanalı satın almadı.

Bununla birlikte Azerspace Uydusu üzerinden yayın yapan ve uydu antenine yapılacak basit bir takım ayarlarla Türkiye’den de izlenebilen Azerbaycan kanalı CBC Sport, Beşiktaş-Sarpsborg 08 maçını yayınlayacağını ilan etti. Aşağıdaki Youtube videosunda, CBC Sport'un Türkiye'den nasıl izlenebileceğine dair tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Maçla İlgili Notlar

► Geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde harikalar yaratan ve bir Türk takımının UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına aldığı en çok puan ile grubunu lider tamamlayan, fakat ligde beklentilerin altında kalarak UEFA Avrupa Ligi ile yetinmek zorunda kalan Beşiktaş, grubundaki ilk karşılaşmasına Norveç’in Saprsborg 08 takımı karşısında çıkıyor.

► Beşiktaş, bu sezon erken başladığı Avrupa macerasında, üç ön eleme turu oynayarak gruplara kaldı. Ön eleme turlarında B36 Torshavn, LASK Linz ve Partizan takımlarını saf dışı bırakan siyah-beyazlılar, LASK Linz maçında elenmenin eşiğinden dönmüştü.

► Geçtiğimiz sezonlara nazaran henüz daha istenen uyumu yakalayamamış gibi görünen Beşiktaş, kendi evinde, Saprsborg 08 karşısında iyi futbol ve 3 puan ile açılış yapmak istiyor.

► UEFA’ya gönderilen futbolcu listesinde Atiba’nın yer almaması dikkat çekiyor. Bileğinde bir sakatlığı olduğu belirtilen Atiba’nın, bu sebeple kadroya alınmadığı belirtiliyor. Zira Beşiktaş’ın sağlık ekibi, Atiba’nın bileğindeki sakatlığın düzelip düzelemeyeceğini şu an için öngöremiyor.

► Yeni transferlerden Adem Ljajic, Beşiktaş’ın bu sezon hem Süper Lig’de, hem de Avrupa Ligi’nde çok şey beklediği isimler arasında yer alıyor. Geçen sene UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki başarıda büyük paya sahip olan Talisca’nın boşluğunu, Adem Ljajic’in doldurması bekleniyor.

► Beşiktaş’ın rakibi Sarpsborg 08, Transfermarkt verilerine göre maliyeti 7,65 milyon Euro olan, mütevazi bir İskandinav ekibi görünümünde.

► Saprsborg 08, mücadele ettiği Norveç Eliteserien Ligi’nde, 21 hafta sonunda 32 puanla 7’inci sırada yer alıyor.

► Saprsborg 08, grup aşamasına kalabilmek için ön eleme turu 4 takımı saf dışı bıraktı. Saprsborg’un elediği takımlar sırasıyla; Vestmannaeyjar, St.Gallen, Rijeka ve Maccabi Tel Aviv.