BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Monaco-Fenerbahçe Beko 24 Nisan S SPORT LİNK

24.04.2024 - 18:40

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Monaco-Fenerbahçe Beko 24 Nisan S SPORT LİNK

Eurolig’deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, play-off serisi ilk maçında deplasmanda Monaco ile karşılaşıyor. Türkiye saati ile 20.00’de başlayacak olan maçtan önce trend aramalar şu şekilde sıralanıyor: Fenerbahçe Beko maçı izle, Monaco maçı izle, Monaco Fenerbahçe Beko canlı izle, Monaco Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Monaco Fenerbahçe Beko maç izle, Monaco Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair güncel gelişmeler ve canlı yayın detaylarını sizler için derledik.

MONACO-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

monaco fenerbahçe beko

Monaco–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Monaco-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Fransa deplasmanındaki zorlu randevusu Eurolig’in resmi yayıncısı S Sport’ta olacak.

Monaco-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko ve Monaco arasındaki maçta ev sahibi takım bir adım önde gösteriliyor. Maça dair canlı istatistikler için FB TV yayınını takip edebilirsiniz.

MONACO-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko En Az Bir Maç Çalmak Zorunda

 wilbekin

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, başarılı bir normal sezonun ardından play-off oynamaya hak kazandı. Sezonu 6’ncı basamakta tamamlayan Fenerbahçe Beko, normal sezonu 3’üncü tamamlayan Monaco ile eşleşti. Bu eşleşmede ne yazık ki ev sahibi avantajı rakibimizde. Dolayısıyla bu seride en az 1 maç çalmak zorundayız. Geçen sezon play-off serisinde Olympiakos’a 3-2 kaybetmiştik. Yunanistan deplasmanında 1 maç çalmıştık ancak ne yazık ki İstanbul’da Sloukas’ın son saniye basketi ile bu avantajı rakibe geri vermiştik. Bu sezonki Fenerbahçe Beko mental olarak çok daha güvenli görünüyor. Normal sezonda 20 galibiyet alan ekibimiz, Efes yenilgisinden sonra Daçka’ya adeta patladı. Bu maçta formda ismimiz Nigel Hayes-Davis 19 sayıya imzasını attı.

Monaco Ev Sahibi Avantajını Kullanmak İstiyor

monaco maç afişi

Fenerbahçe Beko’nun play-off aşamasındaki rakibi olan Monaco, Mike James başta olmak üzere pek çok önemli yıldızı bünyesinde barındırıyor. Takım geçen sezon play-off serisini başarılı bir şekilde alıp adını final four’a yazdırmıştı. Yarı finalde Olympiakos’a yenilen Monaco, kadrosunu bu sezon daha güçlü bir kadro oluşturdu. Normal sezonda Monaco takımı toplamda 23 galibiyet aldı. Kendi salonlarında bu sezon sadece 4 defa kaybettiler. Totalde de son 10 maçın 9 tanesini kazandıkları için ligin en formda takımlarından biri olduklarını ifade edebiliriz.

Normal Sezon Maçları Ne Olmuştu?

monaco istatistik 

Son dönemde Fenerbahçe Beko ve Monaco arasındaki maçlar son derece keyifliydi. Normal sezonda bu yıl 2 defa karşılaşan Fenerbahçe Beko ve Monaco, taraftarlara güzel 2 maç izletti. Hatırlanacağı üzere İstanbul’daki maçı ekibimiz 12 sayılık bir farkla kazanmıştı. Fransa’daki maçı ise 76-69 kaybetmiştik. İlk maçta Hayes, deplasmandaki maçta ise Sertaç en skorer oyuncularımızdı. Geçen sezon Fenerbahçe Beko, rakibine karşı oynadığı 2 normal sezon maçından da galibiyetle ayrılmıştı. Bu arada bu akşamki maç öncesinde ekibimizde Yiğit Hamza Mestoğlu sakat durumda. Fransa’ya götürülmesine rağmen Motley’in durumu maç saati netleşecek.